Prasības pārtikas apritē iesaistītajiem uzņēmumiem noteiktas 2021. gada 28. septembra Ministru kabineta noteikumos nr. 662 "Epidemioloģiskās drošības pasākumi Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai". Noteikumi nosaka epidemioloģiskās drošības pasākumus, kas veicami, lai ierobežotu Covid-19 infekcijas izplatību.
Saistītie dokumenti
- (767.3 KB) Labas higiēnas prakses vadlīnijas ēdienu piegādei un līdzi ņemšanai
- (382.9 KB) Pasaules veselības organizācijas vadlīnijas pārtikas uzņēmumiem COVID-19 laikā (latviešu val.)
- (250.9 KB) Pasaules veselības organizācijas vadlīnijas pārtikas uzņēmumiem COVID-19 laikā (angļu val.)
- (695.0 KB) Eiropas Komisijas Veselības un pārtikas nekaitīguma ģenerāldirektorāta informācija - Covid-19 un pārtikas nekaitīgums